consultancy hans-pel%204119%20%281%29

KENNIS


U bent de ondernemer en met uw ondernemerschap, kennis en ervaring wilt u uw doelen bereiken. Wellicht gaat dat nog beter, als u uw kennis kunt uitbreiden met additionele kennis op het gebied van commercie, management, bedrijfsprocessen, logistiek en inkoop. En met een netwerk van betrouwbare internationale relaties. Dat biedt CompanyTuning. Zo komen we sneller tot een betere oplossing. Want u kunt bouwen op solide kennis op het gebied van management én uitvoering. U maakt gebruik van de jarenlange expertise van iemand die weet hoe de hazen lopen. Geen boekjeskennis, geen theoretische modellen, maar vooral praktijkkennis die zich in de loop der jaren bewezen heeft.

De maakindustrie heeft voor Hans Pel weinig geheimen. Op basis van zijn expertise analyseert hij bedrijfsprocessen en kijkt daarbij over afdelingsgrenzen heen. Daarnaast slaagt hij er in om het klantgericht denken binnen uw bedrijf nieuwe impulsen te geven. En ook binnen de ‘handel’ heeft Hans zijn sporen verdiend. Met expertise en management skills heeft Hans al veel internationale handelsbedrijven strak op de rails gekregen. Zie de samenwerking met Hans als een investering in uw bedrijf. Samen bereikt u een verbetering die blijvend is.


‘U HAALT NIET ALLEEN KENNIS IN HUIS, MAAR OOK ZEKERHEID’


CompanyTuning werkt voor gevestigde bedrijven. Bedrijven die hun processen al georganiseerd hebben, maar die op zoek zijn naar verbetering. We tunen het bedrijf en brengen medewerkers op dezelfde golflengte, maar ook het bedrijf en de markt of de eigenaar en de opvolger. Dat is precisiewerk, wat vraagt om ervaring en haast ambachtelijk vakmanschap. Als van een pianostemmer.

U%20groen%20liggend

CompanyTuning

CompanyTuning
Gevestigd in Brainport Eindhoven
Actief in de Euro - Regio
+31 (0) 6 22 77 17 06
info@companytuning.nl